Perfect Body - alexasport

Tartalomhoz ugrás
Mit is jelent valójában a személyi edzés ? Ki a személyi edző, mi a feladata, miért van szükséged rá ?

A személyi edző egy képzett szakember, aki egyénre szabott edzésprogramot készít kliensének, figyelembe véve annak fizikai és egészségi állapotát, céljait, idejét. Ezentúl hasznos tanácsokat ad az egészséges táplálkozás, a pozitív gondolkodás terén is.

A mozgásra, az egészséges étkezésre, az fitt életre időt és energiát kell szánni, ezért munkám során mindig nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy életmód tanácsaimmal, az ügyfeleim táplálkozási szokásainak átalakításával és természetsen a személyre szabott edzés programmal egy új esélyt teremtsek az ügyfeleim számára életük megváltoztatásához.

A személyi edzés lényege, hogy teljes körűen és mértékben a Te igényeidre és lehetőségeidre szabott edzéstervet állítunk össze Neked, melynek végrehajtásában folyamatos segítséget nyújtunk.   Az edzésterv alapja természetesen az, hogy megfelelő célokat tűzzünk ki közösen. Az ideális cél egyrészt reális, elérhető, másrészt pedig kellően motiváló hatású Számodra, hiszen ha nem tudod pontosan, hogy mit miért teszel, sokkal nehezebb lesz végigmenni a kijelölt úton.   A személyi edzés során tehát Te vagy a középpontban, olyannyira, hogy mi a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodunk Hozzád még az edzések idejét tekintve is. Az edzéseken különböző sporteszközöket használunk, figyelembe véve életkorodat, fittségi szintedet, esetleges sportmúltadat, egészségi állapotodat, egyedi igényeidet a sportmozgás jellegét tekintve. Változatos és hatékony edzéseket tartunk, a céljaid kitűzésén túl ügyelünk arra is, hogy az edzéseket kellő rendszerességgel és intenzitással végezd, segítünk átlendülni az esetleges holtpontokon, fenntartani és erősíteni motiváltságodat és lelkesedésedet!
"Mens sana in corpore sano" azaz Ép testben ép lélek...
Sportolj velem, hogy megőrizzük az egészséged, fokozzuk az állóképességed, előzzük meg a betegségeket, és a naponta befektetett munkád eredményeként   emeljük egy új szintre az önbizalmadat. A minőségi élet, a fittség nem egy bonyolult feladat, nehezen elérhető cél, mindössze a helyes táplálkozás, az arányos, személyre szabott fizikai terhelés, a stresszmentes életvitel, és persze napi edzés program után a megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés, alvás természetes harmóniája.
A személyi edzés tartalmazza az alábbiakat:
Állapotfelmérés, fitnesz szint felmérés (igény szerint)
Életmód tanácsadás
Táplálkozási tanácsadás
Edzésnapló vezetése
Változatos, jó hangulatú edzések  

Rántsuk le a leplet a derekadról !
Mit is takat, miért is fontos a derék-magasság arány ?

(ha szeretnéd tudni a saját derék-magaság arányod, akkor klikkelj a képre :-) )

Első lépések az életmódváltásához !
Nézd meg mit rejt a kép és vágj bele Te is...
Adatkezelési szabályzat                       Copyright 2017@Tótfalusi Alxea

weblap by suszter andrás                    All right reserved (minden jog fenntartva)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz