Online tréning - alexasport

Tartalomhoz ugrás
SZolgáltatások
Online Tréning
Az online személyi edzés szolgáltatást, olyan edzeni vágyóknak ajánlom, akiknek az időbeosztása vagy lakhelye nem engedi a Personal Gym – Privát edzőteremben való edzést, vagy a Personal Gym telítettsége miatt, már nincs lehetőségük a privát személyi edzésre, de szükségük van egy szakmailag felkészült személyi edző útmutatására.
Az Online privát személyi edzést akkor válaszd, ha:
* Szükséged van valakire, aki megmutatja, hogy tudod kiküszöbölni a hibákat, amelyek az eredményes edzés útjában állnak, nem akarsz   több időt elpocsékolni.
* Szükséged van valakire, aki rendszeresen felügyeli az edzésedet és az étkezésedet.
* Unalmasnak találod a mostani edzésprogramodat.
* Csak otthon tudsz edzeni.
* Szükséged van valakire, aki utat mutat, támogat és elszámolásra kötelez.
* Nem tudtad megvalósítani céljaidat.
* Úgy érzed itt az ideje az életmód váltásnak.


Bármi legyen is a célod, én meg tudom adni neked! Strandforma elérése, szálkásítás, súlyfelesleg leadása, vagy szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, izomtömeget, hajlékonyságot növelni, akár a mobilitásodat fokozni. Megkapod tőlem a személyre szabott edzéstervet, ami eredményes és hatékony, ami segít elérni célodat. Segítelek mindenben, de az edzést elvégezni nem tudom helyetted, mert az lesz az egyetlen része a programnak, amit egyedül kell, hogy megoldjál. Együtt felépítjük edzésprogramodat, étkezésedet, az igényeidre és lehetőségeidre szabva.
Nem számít, hogy csak most kezdesz edzeni, nem számít mennyi idős vagy, nem számít, hol fogsz edzeni, az sem számít mi a célod, hiszen a program kimondottan a személyedre lesz szabva. Elmondod a lehetőségeidet, a céljaidat, én pedig ahhoz igazodva írom meg napról napra az edzéstervedet.
Tehát itt az ideje, hogy tegyél magadért! Csak egy órára tedd le a munkát, a gyerekeket és foglalkozz végre magaddal, a saját egészségeddel és testeddel! Még csak ki sem kell, hogy mozdulj otthonról! Van ennél jobb lehetőséged? Ne várj tovább!

A jó hír az, hogy itt vagyok és segítek!
A rossz az, hogy Te vagy az, akinek dolgoznia kell ezért!  A sikerhez vezető út nem lesz rövid, ráadásul még kényelmes sem!  Mert a kényelem nem hoz változást!
Adatkezelési szabályzat                       Copyright 2017@Tótfalusi Alxea

weblap by suszter andrás                    All right reserved (minden jog fenntartva)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz