életmódváltás - alexasport

Tartalomhoz ugrás
Őszintén az életmódváltásról...

 
Beszéljünk őszintén, négyszemközt az életmódváltásról!
 
 
Az èletmódváltáshoz nem elèg, ha elhagyod a cukrot és a fehérlisztet, ez egy èletmódbeli változás,ahol eldöntötted,hogy olyan tápanyagokkal látod el a szervezetedet, amikre szüksége van és folyamatosan edzésben tartod minden írányból!
 
Vélemènyem szerint egy test, akkor alkot egy megfelelő szèp egységet, ha az sokoldalúan van fejlesztve ( Holosztikusan).

 
A kèplet borzasztóan egyszerű.
 
Olyanokkal töltsd fel a hűtődet, amiktől sikeres lesz az átalakulásod, a zsírvesztés, az izomnővekedés és egyben a formásodás, hiszen így kevéssbé csábulsz el és megmarad a lelkesedésed.
 
Ha nem figyelsz magadra, szemét kajákkal tömöd magad, nem megfelelő ( értsd. szabálytalan kivitelezés) edzést alkalmazol, nincs igényed a jobb életminőségre ,akkor a végeredmény egy hatalmas 0 azaz nulla lesz, de ha oda figyelsz a testednek a jelzèseire, megfelelő szinten ,egèszsèges és tápláló kajàkkal làtod el, a testedzésbe is beleadsz 120%-ot, akkor effektív gyorsan jön a pozitív hatásai!

Olykor okosabb döntés, ha szakmai segítséget kérünk személyi edzés keretén belül, akár pár alkalomra , mert egy csomó feleslegesen eltőltött idôt, szabálytalanságot és kudarcot megspórolhatunk magunkak !
 
Ez egy olyan befektetés, ami a későbbiekben megfog térülni!

 
Az èletmódváltás egy èletre szól és nempedig pár hónapos történetre!
 
Legyen igényetek az egészsègetekre a hosszabb élet reményèben!

A te döntésed, a te életed!

 
Megfelelôen összeválogatott étrend aranyatér !

 
Te hányszor futottál bele csoda diétát, hiper-szuper tablettát hírdető posztok vagy hirdetésekben? - Olyan kecsegtetően írják le, hogy mit és hogyan kell tenned és enned, de vajon, elgondolkodunk-e, hogy

 
1.        Kinek íródott a cikk?
 
2.        Mely korosztályt célozza meg?
 
3.        Mi az adott "csoda" diéta/tabletta háttere, esettanulmánya?
 
4.        Mit ígér és logikusan átgondolva mennyire tartható, illetve célravezető?
 
5.        Vajon, ha ennyire nyílvánosságra teszik mennyi belőle az igazság alapja?
 
 
Nem butaságból írunk, mi személyi edzők személyreszabott étrendet, hiszen minden ember más , ami az egyiknek klasszul beválik, addig a másiknak abszolúlt nem.
 
Amíg az egyik vendégem Pajzsmirigy alúlmüködés, Inzulinrezisztenciával küzd, addig a másik vízesedik ,pl: Steviától, de a hormonzavaros vendègemnek megengedem.  Van példa olyanra is, hogy valaki allergiás számos élelmiszerre.

 
Mindenki különböző céllal keress meg, de minden vendègemnél elmondható, hogy eredményesen küzd a sikereiert, akár legyen szó a megfelelő kondícióról, zsírvesztésről, izomtömegnövelésről vagy rehabilitációról, aminek köszönhetően mára màr nem fáj a dereka, megfelelően tud levegőt venni
 
(hiszen az ülőmunka közben begörnyedés hatására rövidül a mellizom és megnyúlnak a hátizmok, amit korrigàlni kell ), vagy szabàlyosan tud guggolni!

 
Valahányszor kivàncsisàgból rákattintok ezekre a sok butaságokra és fogom a fejem miközben olvasom.
 
Ne gondoljàtok azt, hogy felesleges az étrend!
 
Amit én állítok össze adott személyre az pontosan az ő életmódja szerint van kialakítva a legjobban.
 
 
Mindenre van megoldás, csak a Te elhatározásod kell...
 
Adatkezelési szabályzat                       Copyright 2017@Tótfalusi Alxea

weblap by suszter andrás                    All right reserved (minden jog fenntartva)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz