életmódváltás 2 - alexasport

Tartalomhoz ugrás
 
ELSŐ LÉPÉSEK AZ ÉLETMÓDVÁLÁTÁSHOZ...

Elhatároztad, hogy életmódot váltasz, kemènyen beleállsz a fogyókúrádba, de mégsem jön a várt eredmény?
Ez nem a te hibád !

Megszeretném veled osztani az 5 olyan dolgot, amit kevesen àrulnak el vagy hangoztatnak!

 1. Csökkentsük a húsfogyasztásunkat és iktassunk be heti 2-3x növényalapú étkezést ,ezzel is növelve a zöldsègek fogyasztását. ---> Testünk igazàn meghállálj a tehermentes falatokat, ami jobb emésztés, jobb közérzetet bíztosít szàmunkra. TIPP: nyers zöldsègek jobban tudnak laktatni! Legfontosabb arány tàplálkozásban:  Több zöldség,gyümölcs,gabona,hüvelyes,magok. Kevesebb hús,olaj és félkèsz, feldolgozott élelmiszer fogyasztása!
 2. Megfelelő mannyiségű és minőségű alvás, mert  
  --->
   Az elegendő alvás növeli a zsirégetést, serkenti a növekedési hormont , vércukorszintet-kontrollálja, illetve csökkenti stresszt.
  Ne felejtsd el, hogy elalvás előtt legalább 2 óràval màr ne fogyassz semmilyen ètelt, illetve az utolsó étkezésed kevés szénhidrátot, valamivel több fehérjét és annál is több zöldség tartalmazzon a kicsi méretű tányérod.
 3. Lelki státusz javítása jobb koncetrációt, mentàlis felkészülést, sikeres munkàt ,életmódvàltást és a cèlnak megfelelő (egészségmegőrzés,súlycsökkenés,izomtömegnövelés,diéta) eredményezz.
 4. Folyamatosan ismétlődő testmozgás, mert---> a sikeres cél megvalósításànak kulcsa a rendszerességben rejlik. Minnèl rendszeresebb a mozgás, annál előbb éred el a célodat. Ugyanakkor minnèl többször rossz minőségű ételt eszel annàl jobban romlik az életkörülményeid és akár hízáshoz is vezethet!
 5. Előre megtervezett bevesárlólista és ètrend a következő hét napjaira, mert--> Sokkal jobban lecsökkented az esetleges kilengéseket , bünőzéseket :-)

Ha jól eszel és eleget mozogsz a folyamat kifizetődik !

Mutasd be az egész világnak!
Mert Te már azzal nyersz, ha teszel egy lépést a céljaid felé!
Aki felmeri vállalni önmagát, az már egy hős a szememben!
Adatkezelési szabályzat                       Copyright 2017@Tótfalusi Alxea

weblap by suszter andrás                    All right reserved (minden jog fenntartva)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz